комбайни за бране на малини, арония, американска боровинка и шипки.
Основната версия има хидравличен теглич и охладител за масло, зареждане само в касетки.

Технически характеристики:Olivia
Работна скорост: 0,6 – 1,5 км/ч Производителност: 0,15 – 0,3 хектара/час
Tип машина:навесна
Транспортна скорост:20/км/ч Тегло:1300 кг
Габаритни размери: дъл: 5200мм .шир:1800 мм. Вис:2100 мм

Възможни типове конфигурация;
1 – Тресачка с възможност за смяна на слънцата, която работи добре за много видове насаждения (слънцата са фиксирани с винтове, позволяващи регулиране на височината на всяка от тях).
2 – Постоянен тресачка без възможност за промяна на вида слънца, пригоден за прибиране на реколтата от един тип насаждения.В допълнение, тази опция има и допълнителено слънце,което се монтира с болтове в самото дъно, за да се адаптира тресачката за прибиране на реколтата от младите издънки, осигуряващи по-ефективна работа.
3 – Възможността за инсталиране на допълнително слънце, благодарение на което нежните издънки на храстите не са толкова изложени на щети, колкото при конвенционалното слънце.
4 – Използване на хидравлично въртящи се колела до голяма степен улесняват управлението (обръщането) на машината в много къси и тесни насаждения.
-5-Възможност за монтиране на ролкови за събиране на плодове в бокс палети.
6 – Има два вида: къса за поставяне на един бокс палет на платформата и дълга с възможност за поставяне на два бокс палети.
7 – Използването на дълъга напречен транспортна лента, използва се за транспортиране на готови щайги, които се движат успоредно на комбайна в ред.
8 – Монтаж на кратъка транспортна лента за сортиране на плодове преди достигане на касетките, благодарение на което можем да сме сигурни в високото качество на реколтата. 8 – Монтаж на осветителен пакет.
9 – Възможност да се монтира покрив на платформата. Всички опции за конфигуриране се договарят при извършване на поръчката.

Ние предоставяме ГАРАНЦИОННО обслужване за всички машини! Както и след гаранция и богат избор от резервни части.

За повече инфо, моля на посоченият телефон.0887809991

ПРЕДЛАГАМЕ ЛИЗИНГ чрез UniCredit .

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.